Speeltijden / Contributie

Speeltijden

Vrij spelen:

Dinsdag van 19:00 tot 22:00 uur

Donderdag van 19:00 tot 22:00 uur

Zondag van 10:00 tot 12:00 uur  

Training jeugd:

Dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur

Inschrijfkosten (Eenmalig)

Jeugdleden t/m 16 jaar     €10,-

Leden 17 jaar en ouder     €20,-

Contributie

Jeugdleden t/m 16 jaar     €10,- p/m

Leden 17 jaar en ouder     €12,- p/m

BANK GEGEVENS: NL50INGB0002331776 t.n.v. BC Palemig te Heerlen

Opmerkingen

Lidmaatschap Nederlandse Badminton Bond

Speel je (bonds)competitie dan vragen wij €1,- per maand aan bondscontributie (dit komt bovenop de reguliere contributie). De bondscontributie voor jeugdleden wordt door de vereniging betaald. Uiteraard kan ieder lid van onze vereniging ook (vrijwillig) bondslid zijn, een groot aantal toernooien vergt namelijk een bondslidmaatschap.

Proeflid

Nieuwe “proefleden” dienen na de eerste gratis proefdeelname een bijdrage van €5,- per speelavond te voldoen, met een max. van €20,- voor de eerste maand. Besluit het betreffende “proeflid” zich aan te melden als verenigingslid, zal deze bijdrage van €20,- als inschrijfgeld geboekt worden, zodat de eerste maand als gratis deelname geboekt staat. Vanaf de tweede maand wordt de dan geldende contributie in rekening gebracht.
Voor Jeugdleden geldt een gratis proefperiode van een maand waarin ze kennis kunnen maken met badminton en de club. Na deze maand moeten ze besluiten of ze lid worden of niet.

Introducees

Introducees moeten vooraf aangemeld worden bij een bestuurslid. De vastgestelde bijdrage hiervoor is €5,- per speelavond. Deelname als introducé is max. 4x per speeljaar toegestaan.
Voor Jeugdleden geldt wederom een gratis proefperiode van een maand.