Uitnodiging laatste speelavond 5 juli a.s. voor de zomerstop!

Beste BC Palemiglid,

Donderdag 5 juli is de laatste speelavond voor de zomerstop en jullie A-team wil er iets bijzonders van maken, daarom bieden we je de mogelijkheid deze avond niet alleen te badmintonnen maar vanaf 20:00 uur ook te darten en sjoelen in de kantine. Het benodigde materiaal: dartborden, sjoelbakken, pijlen en stenen zijn aanwezig. Uiteraard zijn er de extra’s zoals de einde maand snacks en hapjes.

Meld je aan via a-team@bcpalemig.nl of meld je bij een van onze A-teamleden Nicole, Jacqueline, Silvana, Marjo of Peter aan zodat we er met zijn alle een gezellige laatste speelavond van maken voor aanvang van het sportieve zomerreces!

Jullie A-team rekent op je aanwezigheid

Met vriendelijke groeten,
A-team BC Palemig