Activiteiten BC Palemig 2018

Beste leden,
Het activiteitenteam heeft voor 2018 alle activiteiten overzichtelijk in een excel-bestand geplaatst zie onderstaande link (BCP-activiteiten-2018). Wat is de bedoeling? In het bijgevoegde document vind je onder blad 1 t/m blad 9 de beoogde activiteiten voor 2018. Heb je interesse in een activiteit schroom niet en vul je naam in voor deze activiteit. Bij elke activiteit zijn suggesties van harte welkom. Het is de moeite waard alle bladen te doorlopen! Onder blad 10 mag je je eigen voorstellen voor activiteiten invullen.
Mits je ergens je naam hebt toegevoegd om deel te nemen of een suggestie hebt geplaatst, stuur dan je aanvulling (ingevulde bestand) naar a-team@bcpalemig.nl
Het Activiteitenteam stelt je inbreng zeer op prijs.
 
Met sportieve groeten,
BC Palemig A-team
Activiteitenoverzicht: BCP-activiteiten- 2018